• J&Y

    Art-Gallery The Obsession of Art

    Yvonne en Joost van Zoelen

     

Art-Gallery The Obsession of Art, showing the spirit of art

Passie vormt de drijfveer voor de voortdurende, wereldwijde zoektocht, naar IMU®-meesters. Daarvoor onderhouden we intensieve contacten met verschillende toonaangevende academies en bezoeken we alle belangrijke kunstbeurzen.

Het IMU® principe is onze strenge leidraad:

I   = Inspiratie              : zonder diepere boodschap verliest een kunstwerk snel bindende kracht

M = Meesterschap  : het natuurlijk verbond van talent en vakmanschap

U = Uniciteit                : de kunstenaar als schepper van unieke artistieke belevenissen

 

In het hart van ‘kunstkustdorp’ Bergen, net uit de drukte, is Art-Gallery The Obsession of Art gevestigd. Internationaal kunsthuis sinds 1994. Gespecialiseerd in hedendaags impressionisme. Met ruim 400 m2 expositieruimte. Originaliteit, rake kleuren, emotionele kracht en internationale criteria voor top kwaliteit zijn kenmerken van de collectie. Samengesteld in meerjarige samenwerking met internationale meesters uit meer dan 15 verschillende landen. De kunstenaars worden exclusief vertegenwoordigd voor de Benelux, Europa en/of Wereldwijd.

‘Als een schilderij jouw innerlijk opent
Je hart wint en doet bonzen
Zich nestelt in je meest intieme gevoel
Je huid doet tintelen en gloeien
Je hoofd op hol maakt
Ja, dan is het een kunstwerk’

Op ca. 400 m2 tentoonstellingsvloer + wand tonen we de werken die onze passie verbeelden. De kern van het tentoonstellingsprogramma wordt gevormd door thema, overzicht en solo exposities. In Oktober organiseren we standaard ‘The Obsession Collection Show’. Met veel bijzondere, zelden getoonde kunstwerken uit de eigen collectie.

 

In het kader van het ‘Art-in-Concert’ programma vinden regelmatig concerten plaats. De Steinway concertvleugel behoort tot de standaard uitrusting van de galerie. Ook organiseren we veel bedrijfsevenementen en geven we advies voor de opbouw en samenstelling van kunst collecties.

We openen graag de deuren naar onze wereld van The Spirit of Art.

Yvonne en Joost van Zoelen

Actualiteiten in onze galerie