Open

Donderdag t/m zondag
13.00 - 17.00 uur en
na telefonische afspraak

Solo Expositie Andrea Padovani (IT - 61)  'Colors of energy'

Opening Zondag 6 april - 15.00 - 18.00 uur

Presentatie Oeuvre Boek: Zondag 6 april 15.30 uur

Ontmoet Andrea Padovani .  Andrea komt naar Bergen special voor de presentatie van zijn Oeuvre boek ‘Colors of Energy’ en voor de opening van zijn Europese solo expositie 2014.

Citaat van Andrea uit het oeuvre boek:
“ Kunst kan op vele manieren opgevat worden. Ik ervaar het als een gevoel. Ineens wordt je meegenomen in een beleving van dromen en vrede. Met het huis als thuis, waar we leven, dromen, vrijen, wakker worden, weggaan en terugkeren. Het huis dat herinneringen vorm geeft, vol van gevoelens en emoties. En onderweg nodig ik je uit mijn gevoel te delen en te begrijpen. Mijn drijfveren, mijn passie, mij.”

Een inkijk in het Oeuvre boek:  vindt u hier. 
Bestellen?

De expositie loopt t/m zondag 11 meiThe Obsession of Art is een internationaal kunsthuis, dat een selecte groep kunstenaars exclusief vertegenwoordigt. Uitgangspunt voor artistiek beleid is het ‘IMU-principe®’. ‘I’ = 'Inspiratie', zonder diepere boodschap verliest een kunstwerk snel bindende kracht. 'M' = 'Meesterschap', het natuurlijk verbond van talent en vakmanschap. 'U' = 'Uniciteit’, de kunstenaar als schepper van unieke artistieke belevenissen

Onze WEBSHOP is weer gevuld! Om direct naar de webshop te gaan klik hier

Tevens zijn wij lid van de Nederlandse Galerie Associatie ( www.galeries.nl/nga)

Indien noodzakelijk hebben wij een eigen kunstkoop regeling.

               

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul uw gegevens in:

Aanmelden